Restoran TOK ABA Sg Merab Dalam

3 comments
Assalammualaikum....

Terjahan kali nie melibatkan restoran yang di rekomendasi oleh kenalan selepas mendengar suara ku ke udara di talian SuriaFM pada Hari Malaysia yang lepas...

Thanks to bro Brian Chen MasterChef Malaysia All Star pasal sudi call wa untuk ke udara..

Jadi, kali nie wa terjah untuk menikmati makanan yang dicadangkan...

Lauk pauk banyak pilihan sampai wa pun xtau nak makan apa... Nie menu yang wa terjah....

Nasi Putih
Paru Goreng Sambal
Hati/Pedal Ayam Goreng Sambal
Petai
Cili Api
Budu

Fuh.... Berasap beb.. Wa pekena sambal Paru, sambal hati.. Memang meletops.. Kalau yang tak tahan pedas... Better amik sedikit sahaja.. Kang tak termakan macam wife wa...

Pandangan wa, selain paru yang digoreng garing memang sedap dikunyah makan masuk dalam mulut.

Hati ayam, yang digoreng namun isinya yang lembut juga seadun masuk dimulut wa sewaktu wa kunyah di dalam mulut....

Secara totalnya.. Makanan yang wa nikmati pada tengah hari nie, memang kena dengan tekak wa...

Jadi pada lu orang yang nak menikmati makanan yang dihidangkan boleh terjah Restoran Tok Aba di

Restoran TOK ABA
No. 14, Jalan Damai 2, 
Taman Desa Damai, 
Sungai Merab, Kajang, 
43000, Kajang, Selangor

Cuma pandanga wa, kedai nie perlu letak signange.. Kalau orang luar lalu memang tak tau restoran nie..

Tapi kalau lu orang cari landmark masjid Sungai Merab insyaallah akan jumpa restoran nieh.

Kedai dua tingkat nie sebelah kiri kalau lu orang terjah dari pintu masuk pintu gerbang Taman Desa Damai.

Nie beberapa gambar yang sempat wa snap untuk tatapan lu orang...


Lauk pauk dipilih Sambal Paru, Hati Goreng Pedas & Petai

CLOSE UP SIKIT

Kaunter Bayaran & Kaunter Pilihan Bar


 
Abis Patung OTROMEN ANAK


Lauk pauk

Lau Pauk

Lauk Pauk

Sayur Ulam Ulaman


If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

3 Response to Restoran TOK ABA Sg Merab Dalam

18 September, 2015

Gambar cantik buat rasa laparrr

18 September, 2015

macam best je resturant ni ..boleh cuba !

19 September, 2015

Paru tu nampak sedap!

Post a Comment